2013. január 15., kedd

Rácsos gyerekágy-pakolós pelenkázóval NINCS MIN ÁR - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Ezen az aukción egy 3-om magasságban állítható rácsos gyermekágyra, pakolóval -licitálhatsz, melynek alsó része szekrényként funkciónálhat ahol kényelmesen az anya kezéhez a baba ruhácskáit, pelenkáját , krémet és egyéb kellékeket lehet elhelyezni. A pakoló rész az ágy mindkét oldalára összerakható és rögzíthető, a tetelye mosható öntapadós tapétával van bevonva. Matrac sajnos nincs hozzá. Két rácsa kivehető középen ha a baba már önállóan tud közlekedni, ez nagyon jó arra a célra , hogy a gyermek könnyen átszoktatható legyen a már nagyobb gyermekeknek való, nem rácsos ágyra.
Szerkezetileg jó állapotban van, tárolásból eredő karcok, sérülések találhatók rajta. Kérlek a leírtak és a képeken látható állapotnak megfelelően dönts, licited elküldésekor. Licitet nem törlök, pénzt vissza nem térítek, ennek tudatában dönts!
MINIMÁL ÁR NINCS!
Bármilyen kérdésed merülne fel a termékkel kapcsolatban azt még licitzárás előtt tedd fel, hogy a későbbiekben a problémák elkerűlhetőek legyenek.
Folyamatosan töltök fel különböző ÚJ és használt ( de nem használhatatlan ) terméket, felnőttnek és gyermeknek egyaránt!
Ha időd engedi nézz szét alul a galériában és megfelelő ajánlat esetén előbb is zárok aukciót!
Köszönöm hogy benéztél


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-01-26 18:33
. Rácsos gyerekágy-pakolós pelenkázóval NINCS MIN ÁR - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése