2013. január 24., csütörtök

WHITE LIGHT FOGFEHÉRÍTŐ KÉSZÜLÉK - Jelenlegi ára: 990 Ft


WHITE LIGHT FOGFEHÉRÍTŐ KÉSZÜLÉK AKCIÓS ÁRON!!!
Professzionális fogfehérítés otthon a legújabb technológiával !
Ki nem álmodott még hófehér fogakról és "holliwood-i" mosolyról ? "'"
Nos, ez már nem álom többé ! A legújabb, - amerikai tudósok által kifejlesztett - módszer segítségével fogsorod 30 perc alatt hófehér lehet !
A WHITE LIGHT fénytechnológia gyorsan és kiméletesen oldja le a fogsorról az évek alatt lerakódott - kávé, tea, cola, cigaretta .. - okozta elszineződéseket. A fehéredés várható mértéke 6-8 árnyalat !
A PH-semleges fehérítő gél nem káros a fogínyre, a fogzománcot nem károsítja és nincs semmilyen mellékhatása. "'"
/area Type="main" area Type="area_b" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="2" color="000000" style="0"
Hagyományos fehérítési módszerek "'"
Fogfehérítés fogorvosi rendelőben. Technológiától függően 15. 000 Ft és 150. 000 Ft között ! A hagyományos, un. "csiszolókorongos" eljárás a legolcsóbb. Hátránya, hogy minden egyes beavatkozáskor a fogzománc vékonyabb lesz, ami által fogunk érzékennyé, szuvasodásra hajlamosabbá válik.  A leggmodernebb, e készítménnyel hasonló alapon müködő eljárás ára: 80. 000 és 150. 000 Ft között van.
 
Otthoni fehérítés fogfehérítő fogkrém használatával. Előnye, hogy kíméli a fogakat, de ahhoz, hogy az eredmény látható legyen rendszeresen kell használni. A fehéredés mértéke csupán 1 árnyalat. A fehérítő hatású fogkrém ára a hatékonyságához képest igen magas !
 
Fogfehérítő csík vagy ecsetelő alkalmazása. A fogkrémtól jóval hatékonyabb, a fehéredés mértéke csak 2-3 árnyalat. Hátránya, hogy rendszeresen kell használni. Egy doboz tartalma 1 hónapra elég. "'"



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2013-01-28 20:23
. WHITE LIGHT FOGFEHÉRÍTŐ KÉSZÜLÉK - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése