2012. november 29., csütörtök

Voodoo Kés készlet - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Eladó a képeken látható késkészlet. Piros színben.
Jellemzők:
Voodoo egyedi késtartó
5 db rozsdamentes acél kés
Méret: 41x36x29 cm
Voodoo késtartó
Mikor fejlesztőink a Voodoo késtartóról fantáziáltak, reméltük, hogy valami karib-tengeri mütyürrel rukkolnak elő, koponyákkal, karmokkal és csirketollal felturbózva.  
Szerencsére semmi természetfeletti nincs a Voodoo késtartóban, azon kívül, hogy ez az egyik legszórakoztatóbban bizarr konyhai cucc, amit valaha láttunk. A Raffaele Iannello által tervezett Voodoo késtartó egy szinttel a többi késtartó felett van, eredetiség és dizájn szempontjából pedig teljességgel szokatlan és lenyűgöző.
Biztonsági tokkal
A piros,  ABS műanyagból készült késtartón öt darab stratégiai fontosságú nyílás van, melyben öt darab minőségi kést lehet elhelyezni, melyek szintén acsomag részét képezik.
Feltűnő megjelenésétől eltekintve, a kemény kötésű Voodoo-baba egyben lenyűgöző konyhai segítőtárs is, különösen akkor, ha idáig egyetlen vacak kést használtál aprításhoz, szeleteléshez, csontozáshoz és daraboláshoz. Az öt válogatott voodoo-kés szuper fényes, és garantáltan kihozza belőled a mesterszakácsot. Rövidesen csak úgy, poénból ultravékony hagymaszeleteket vágsz majd, kiegészítve a legnagyobb séfek sztárallűrjeivel.
A Voodoo késtartó semmiben sem hasonlít a régi tartókra. Ez egy radikálisan új, stílusos tároló, melyet egyetlen komoly (vagy komolytalan) szakács sem nélkülözhet. Mire vársz még? Vágj bele!



Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Az aukció vége: 2012-12-17 14:32
. Voodoo Kés készlet - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése