2012. december 27., csütörtök

MINI BODEN ELSŐ KÉZBŐL LÁNY SZETT 3-4ÉV 98-104 - Jelenlegi ára: 4 290 Ft

Mini Boden 2012-es nyári lány szett, üzletben vásárolt, kiváló minőségű pamutból, ez nem nyúlik, nem fakul, nem csavarodik el a varrásnál stb. Az alj szoknyanadrág, nagyon praktikus, pl ha leül a gyerek a homokozóban vagy máshol. Az első kép katalóguskép.  
Aki nem ismerné a Mini Boden márkát: ez egy angol felsőkategóriás gyerekruha márka. A tulajdonosa egy Oxfordban végzett ex-bankár, aki megunta a Wall Street-et és inkább színes, dizájnos és jó minőségű gyerekruhákat gyárt. Árban újonnan és használtan is a Ne: xt kétszeresébe kerül, és ez nem véletlen, minőségben és dizájnban is magasan veri a Ne: xt cuccokat. Magyarországon újonnan nem kapható, első kézből is csak nagyon ritkán.
Nézd meg a többi termékemet is, sok Ne: xt és Mini Boden ruhám van ebben a méretben, mind új, címkés vagy első kézből, alig használtan!  
Személyesen átvehető Budapest 4. vagy 5. kerületében az általam megadott címen, vagy ajánlva postázok.  A vásárlásról szóló automatikus emailben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat. Nem szeretnék alkudni, sem licitet előbb lezárni, ha tettem fixárat, akkor fixáron azonnal vihető, ha nem tettem, akkor nem is szeretnék. Mindig a vevő értékel először, én csak utána. Privát aukció, garancia vagy csere nélkül. Nemdohányzó, állatmentes, kifejezetten igényes és tiszta háztartásból. Licitet nem törlök.



Jelenlegi ára: 4 290 Ft

Az aukció vége: 2013-01-07 20:00
. MINI BODEN ELSŐ KÉZBŐL LÁNY SZETT 3-4ÉV 98-104 - Jelenlegi ára: 4 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése