2012. október 26., péntek

Nokia BH 503 bluetooth stereo headset eladó! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Nokia BH 503 bluetooth stereo headset eladó!
A BH-503 fejhallgatóval vezetékek és kötöttségek nélkül élvezheti kedvenc zenéit, kiváló minőségben úgy, hogy közben biztosan nem mulaszt el egyetlen telefonhívást sem. A készüléken található nyomógombokkal vezérelheti a zenelejátszást, valamint telefonhívásait is. A tökéletes hangminőségen túlmenően a kényelemre is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők, a BH-503 hosszú távon is kényelmes viselet. A beépített tölthető akkumulátorral a teljes feltöltést követően 11 órán át hallgathat zenét, illetve telefonálhat. A headset használható a legtöbb Bluetooth-képes mobiltelefonnal és egyéb eszközökkel.
Használt állapotú, piros fekete színű, egy apró karccal(2. kép), tarkón futó fejpánt (nem állítható, fejformához alkalmazkodó), hibátlanul működik.
Zenehallgatásra, és telefonálásra is alkalmas.
(30mm-es hangszóró, extra BASS kiemelés)
(bluetooth 2. 0, A2DP, hatótávolság 10 m, beszélgetési idő 11 óra, készenléti idő 210 óra, töltési idő 1 óra, tápellátás Li-ion akkumulátor, hangerőszabályzás, hívásfogadás és befejezés, multifunkciós gomb, sztereo kivitel, zenelejátszási lehetőség)
Kiváló minőség, és KORREKT hangerő!
Kihasználatlanság miatt eladó, van mellette két más fajta is!
Angliából kaptam, van hozzá doboz, fülpárna védő szivacs, használati utasítás, angol konnektoros töltő, hozzá magyar konnektor átalakító!
Személyesen ÓZD, PUTNOK, vagy posta utánvét a vevő költségére!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-13 16:58
. Nokia BH 503 bluetooth stereo headset eladó! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése